söndag 4 december 2011

Om du känner mig, sluta läs nu!

Kära sextonåriga systerdotter. Jag har följt dig sedan du föddes och du är mig så kär, så kär. Det är så mysigt när du hälsar på och vi tycker så mycket om dig. Men. Jag vill inte att du läser det jag skriver här. Aldrig någonsin. Det finns mycket som jag vill dela med dig, men inte detta. Så. Sluta läs nu och gå och lägg dig. Kram!

2 kommentarer:

  1. Ooops... Det där är alltid lika jobbigt när det händer. Jag har fått be min mamma sluta läsa, och hon hittade mig innan TV-serien. Men hon berättade i alla fall. Jag försöker ignorera att människor jag känner läser, och har tagit bort historiken innan "barn till varje pris?" för att se till att mina mindre eftertänkta inlägg (där människor kan känna igen sig själva) är borta. Men det är en trist balans.

    SvaraRadera
  2. "Är det här din blogg moster?" Det ville jag inte höra... Kände hur det började bulta i huvudet. Eftersom hon fortfarande är ett barn i mina ögon är hon den sista som jag vill ska läsa.

    Jag beundrar dig som är relativt öppen med vem du är, helt otroligt modigt. Jag såg dina kommentarer hos Hedda angående det och jag kan hålla med henne om att det är lite märkligt att jag har en bild av dig, medan du inte vet vem jag är. Skulle vi ses någon gång blir det ändring på det!

    SvaraRadera