söndag 12 februari 2012

När?

I början av oktober avslutade vi föräldrautbildningen för att få adoptera. Det är nu mer än fyra månader sedan och vi har fortfarande inte hört ett ljud från stadsdelen om när vår utredning kan starta. Hur lång tid kan det ta egentligen?

6 kommentarer:

  1. Vad jobbigt! Skickade ni in en ansökan om adoptionsutredning direkt efter utbildningen? Ring till dem och kolla så att de inte har glömt bort er!
    Hoppas ni får börja utredningen snart!

    SvaraRadera
  2. Ja, det gjorde vi. Mannen mailade häromdagen, men fick inget svar. När jag hörde av mig i höstas sa sekreteraren bara att "det är två par före er, det är allt jag kan säga". Vad nu det innebär...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ett par jag känner på södra sidan av stan fick vänta i över ett halvår på att börja utredningen, jag frågade dem häromdagen om hur länge det var egentligen.. Ganska nedslående. Men det positiva i sammanhanget var att utredningen sedan gick ganska fort.
      För oss var det lite tvärtom, kort kötid, men utdragen utredning.
      Jag hoppas ni får sätta igång snart! Kram

      Radera
    2. Egentligen är det ju kötiden som räknas, men det skulle vara skönt att veta på ett ungefär. Hoppas att vi får svar snart.

      Radera
  3. Vad frustrerande och jobbigt när man är i en beroendesituation, hade det varit något annat så hade man varit på mer!! Håller tummarna för att de snart ringer och säger att det är er tur!!!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag har skickat dig en blog award till dig. Den finns att hämta i min blogg om du vill och orkar.

    Kram

    SvaraRadera