fredag 12 augusti 2011

Tack för den här tiden landstinget

Nu är det över. Bara två äggblåsor och försöket avbryts, nu blir det alltså inte ens äggplock. Inga mer IVF i framtiden heller. Tack för den här tiden landstinget.

5 kommentarer:

  1. Åh. vad tråkigt. :( Kram!
    Men kanske kan nåt nytt och annorlunda fast lika bra ta sin början...

    SvaraRadera
  2. Ja, det hoppas jag på. Nu har jag skrivit ut hindersprövningsblanketten, skrivit på den och lagt den i ett kuvert och gått med i två nya organisationer, BFA och FFIA.

    SvaraRadera
  3. Nej så tråkigt. Det jag tänkte på när jag läste ditt förra inlägg är att varför kör ni inte långa metoden? Enligt en läkare jag hade så gör de bara korta metoden på unga kvinnor pga äggen piggare. Jag vet inte alls men kanske borde du fått prova det innan de bara ger upp. Men jag är ju ingen läkare så vad vet jag , bara något som slog mig. Har läst om en del som haft jättelågt amh men blivit gravida så ge inte upp helt. Men en spännande resa att du verkar kommit fram långt i adoptionstänket. Längre än jag, även om tankarna ligger där men så är det ju allt det jobbiga runt om kring. Kommer följa din resa.kram

    SvaraRadera
  4. Lina: Vi gjorde långa metoden den här gången med maxdos Menopur. Första gången långa med Gonal-F och andra gången korta med Menopur. Enligt läkaren är chanserna nu inte större med IVF än på naturlig väg.

    SvaraRadera
  5. Blir så ledsen när jag läser ditt inlägg, så otroligt tråkigt att det inte funkade. Kan du inte få prova Puregon?

    Stor kram

    SvaraRadera